Am colaborat cu dna. Claudia Parv la momentul la care am dorit sa scad in greutate. Programul alimentar propus a fost structurat pe saptamani, cu indicatii clare in ceea ce priveste prepararea meselor, iar retelele au fost deosebit de gustoase. Pe majoritatea le-am integrat in meniul familiei chiar si dupa finalizarea perioadei de regim, atat sotul cat si copilul fiind incantati la randul lor. Dna nutritionist este pasionata de tot ceea ce inseamna nutritie si stil de viata sanatos si asta se vede in toate retetele ei si evident in comunicarea cu pacientii. Am reusit sa scap de surplusul de kg in doar 3 saptamani.

Iulia P. -

Recomand Parv Claudia! Am avut rezultate foarte bune cu 3 mese pe zi, respectiv 2 gustări și nu m-am înfometat! Chiar am mâncat foarte sănătos, eu având mereu probleme cu colecistul, datorita acestui stil de viață, efectiv crizele de colecist s-au estompat. De asemenea, datorită acestui stil de viață ajutat m-a ajutat să rămân însărcinată, ceea ce eu împreună cu partenerul meu, am încercat de o perioada mai lunga de timp. Consumam din când în când chiar cate un pahar de vin. Mi-a fost sugerata mișcare ușoară timp de minim 30 min zilnic. Am avut zile în care puteam savura un desert, iar meniul era pregătit în funcție de preferințele mele culinare, în baza unor analize de sânge. Toată gratitudinea pentru dedicarea ei!

Simona F. -

Sunt foarte, foarte mulțumită de rezultate obținute în urma rețetelor și stilului alimentar prescris de dna. Claudia Pârv. Mănânc mai mult decât mâncăm înainte și am slăbit, mă simt mult mai energica, optimistă și sănătoasă. Recomand cu cea mai încredere ! P.S. Terciurile la micul dejun sunt absolut delicioase, sunt preferatele mele !

Andreea V. -

Recomand cu mare drag Claudia Pârv, pentru deschiderea și pentru promovarea acestor valori esențiale a stilului de viață sănătos, pe care ea însăși le trăiește. Apreciez foarte mult răbdarea și atenția de care m-am bucurat încă de la prima întâlnire. Indiferent de preferințele culinare, sau de stilul de viață pe care il ai, îți arata cum să adaptezi ceea ce îți place cu ceea ce este sănătos și cu ceea ce ai disponibil. Meniurile pregătite de Claudia le-am putut integra pentru toată familia, inclusiv pentru fetiță noastră. Este foarte pregatită profesional și este foarte pasionată, iar toate aceste lucruri se văd în munca ei. Claudia m-a ajutat la crearea unui plan de dieta personalizat, cu o mulțime de sugestii, optiuni, inclusiv produse, cantități și rețete. În același timp, a ținut cont de nevoile mele și de ceea ce îmi place ca și gust. Rezultatele nu au întârziat să apară! Îți multumesc din suflet pentru tot ce m-ai învățat!

Ioana S. -